Japanski & fusion restoran

Naš restoran Takenoko prvi je japanski restoran otvoren u Hrvatskoj čime smo postali začetnici iznimne gastro priče u regiji, ali i šire. Brojimo uspješnih 15 godina postojanja koje smo proveli na našoj prvoj lokaciji u Centru Kaptol.
Drugi je veliki korak za nas bio otvorenje luksuznog Takenoko restorana u jednom od svjetskih centara turizma - Dubrovniku.

Za oba novootvorena restorana predstavili smo novi jelovnik, na čelu s našim dugogodišnjim chefom kuhinje Motohiko Mochizukijem te Marijem Obrovcem za Zagreb, a tu je i veliko ime hrvatske kulinarske scene, Mario Starman, glavni chef naše dubrovačke adrese i sous-chef Antoni Obrovac.
Još jedan od zanimljivih noviteta koje smo uveli preseljenjem na nove lokacije, svakako je i nova ponuda koktela i pića.

PORUKA CHEFA

Osim što su veliki ljubitelji japanske kuhinje, naši su gosti zaljubljenici u visoki nivo gastronomije, egzotičnih i zanimljivih obroka koji odišu luksuzom, ekskluzivom te pružaju izniman gastro doživljaj.

Galerija

Dubrovnik