Japanski restoran

Naš restoran Takenoko prvi je japanski restoran otvoren u Hrvatskoj čime smo postali začetnici iznimne gastro priče u regiji, ali i šire. Brojimo uspješnih 15 godina postojanja koje smo proveli na našoj prvoj lokaciji u Centru Kaptol. U proljeće 2016. godine svoje smo poslovanje, na radost brojnih ljubitelja japanske, ali i egzotične hrane, odveli na još jedan viši nivo. Svoju smo zagrebačku lokaciju preselili u samo srce glavnog grada Hrvatske, na ugao Masarykove i Gundulićeve ulice u potpuno novo uređeni prostor od 300 četvornih metara i kapaciteta 80-tak sjedećih mjesta. Drugi je veliki korak tog istog proljeća za nas bio otvorenje luksuznog Takenoko restorana u jednom od svjetskih centara turizma - Dubrovniku.

Za oba novootvorena restorana predstavili smo novi jelovnik, na čelu s našim dugogodišnjim chefom kuhinje Motohiko Mochizukijem te Marijem Obrovcem za Zagreb, a tu je i veliko ime hrvatske kulinarske scene, Mario Starman i sous-chef Antoni Obrovac, glavni chef naše dubrovačke adrese.
Još jedan od zanimljivih noviteta koje smo uveli preseljenjem na nove lokacije, svakako je i nova ponuda koktela i pića za koju je zaslužan naš dugogodišnji barmen Vilim Duh.

Tradicija poslovanja i kontinuiran visoki nivo rada, rezultirao je i brojnim nagradama koje smo osvojili.

PORUKA CHEFA

Osim što su veliki ljubitelji japanske kuhinje, naši su gosti zaljubljenici u visoki nivo gastronomije, egzotičnih i zanimljivih obroka koji odišu luksuzom, ekskluzivom te pružaju izniman gastro doživljaj.

Galerija

Zagreb & Dubrovnik