Rezervacija

Pravila privatnosti

Honshu d.o.o i Ikigai d.o.o. (u daljnjem tekstu Takenoko) poštuje Vašu privatnost i temelji svoju internetsku stranicu na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskoj stranici www.takenoko.hr (u nastavku: internetska stranica). Ako pak želite promijeniti postavke kolačića, to možete učiniti ovdje.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održali funkcionalnost internetske stranice i omogućili usluge koje korisnici traže, Takenoko na ovoj internetskoj stranici može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetske stranice moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj...

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Takenoko prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Takenoko prikuplja podatke o klijentu i izvan ove internetske stranice, na temelju obrazaca upitnika uz suglasnost klijenta i u svrhe navedene u tim obrascima.

Prikupljene podatke, kao i podatke koje smo saznali na osnovi pružanja usluga klijentima Takenoko obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja internetske stranice i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružila informacije o uslugama koje možete koristiti. Takenoko može koristiti navedene podatke kako bi vam pružila učinkovitiju korisničku uslugu, olakšala korištenje internetskom stranicom uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetske stranice vašim osobnim sklonostima i interesima.

Ovime vas Takenoko ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o uslugama.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića

Na internetskoj stranici primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetske stranice i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Internetska stranica koriste tehničke (obvezne), performansne (neobavezne) i marketinške (neobavezne) kolačiće.

Više o njima pročitajte ovdje.

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, ovdje ih možete spriječiti. Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internetske stranice i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. Takenoko zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijeli nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Takenoko na svojoj internetskoj stranici štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Takenoko će rado primiti vaše komentare, sugestije i primjedbe u vezi s ovom Izjavom. Možete nam se obratiti na: japanski.restaurant@takenoko.hr

Rezervirajte stol

Rezervirajte stol

Rezervirajte svoje vrijeme za vrhunski gurmanski užitak u Takenoku - opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, primamljivi okusi i mirisi vrhunskih jela i pića.
Rezervirajte stol

Zagreb

Masarykova 22, 10000 Zagreb, Hrvatska

Rezervacije: +385 1 6463 385

E-mail: japanski.restaurant@takenoko.hr

Rezervacije i dostava hrane: +385 1 6463 385

Radno vrijeme

Pon - Sub: 12h - 01h

Nedjelja: zatvoreno

Radno vrijeme kuhinje

Pon – Sub: 12h – 23h